Начало Инфоборса БГ
Медицина и фармация -> Нетрадиционна медицина ->

Лоби 2004 ЕООД


ИНОВАЦИОННИ МОДУЛИ
ЦЕНТЪР ЗА ОПТИМИЗИРАНЕ: гр. Пловдив, ул.Братя Миладинови 17 Web: www.lobicenter.net
Телефони за връзка: 0888262142, 0892466523, E-mail:

ЗА МОДЕЛИРАНЕ НА ТЯЛОТО И РЕДУЦИРАНЕ НА ТЕГЛОТО, ИЗЧИСТВАНЕ И ДЕТОКСИКИРАНЕ, ЕНЕРГИЗИРАНЕ, РЕВИТАЛИЗИРАНЕ. МАНУАЛНА ТЕРАПИЯ РЕФЛЕКСОТЕРАПИЯ МИНЕРАЛОТЕРАПИЯ И АРОМОТЕРАПИЯ ТРЕНИНГИ ЙОГА-КАЙВАЛЯДХАМА ИЗГОТВЯНЕ НА ИНДИВИДУАЛНИ НУМЕРОЛОГИЧНИ ИЛИ АСТРОЛОГИЧНИ КАРТИ ПСИХОЛОГИЧЕСКИ КОНСУЛТАЦИИ.

В сърцето на Пловдив се случват много вълнуващи неща!
Полъх на освобождаваща екзотика  предлага център Лоби, където единствено можете да се насладите на ШИАЦУ-МЕДОТЕРАПИЯ. 

Цялата Менделеева таблица през погледа на Изтока! Милиони пчели събират от стотици цветя десетки вълшебни природни вещества в концентрирана форма, за да пречистят тялото Ви и да го дарят с целебни сили. В комбинация със стимулиране на конкретни енергийни точки, познати в далечния Изток от хилядолетия,  чудотворната терапия става още по-ефективна!

Опитните терапевти в център Лоби акцентират, че практически терапията е много повече от масаж, защото ръцете не се плъзгат, а се залепят, притискат и отлепят с последователни движения по намазаното с мед тяло като лечебни вендузи. Така  уморената кожа поема жадно десетки лековити природни елементи на меда, цяла Менделеева таблица, и се пречиства от токсините. Тялото допълнително се стимулира с източен ШИАЦУ масаж в множество точки на ходилата и дланите, които контролират правилното функционирането на всички органи и снабдяването им с кислород. Ставни и мускулни болки изчезват, а Вие сте пречистени и отпочинали чрез мощта на Природата и на източната философия


Профилът е видян 1943 пъти

new server